Follow by Email

woensdag 18 oktober 2017

Afscheid nemen (rouwkaart van Esther)

Beste allemaal,
Graag stellen we jullie op de hoogte van de bijeenkomsten die we de komende dagen zullen hebben waarin er mogelijkheid is tot nemen van afscheid en condoleren. Hieronder de rouwkaart van Esther welke zij zelf getekend heeft. 


7 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Wouter en familie! Heel veel hartjes jullie kant op, geen woorden voor.. Wat een mooie kaart en mooie woorden heeft ze uitgekozen.. Zo sterk en prachtig.
  Als wij iets kunnen betekenen, let us know. Liefs, sterkte en een dikke knuffel. Mathieu en Mirai. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Esther,
  Wat schrik ik van dit nieuws. Wat heb je een prachtig gezin en wat heb je dapper gestreden. Vol positiviteit zoals ik je ken van lang geleden. Wat was je een mooi mens.

  Rust zacht.

  Michelle Schekman

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel sterkte in deze periode en daarna.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart, bijzondere lieverd, nu bij haar hemelse Vader..heel veel sterkte gewenst bij het omgaan met dit grote gemis.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Net terug van de afscheidsdienst, wat bijzonder om haar prachtige engelenstem te horen klinken in de Sint Jan kerk. Zakdoeken te weinig, heftig, bijzonder de persoonlijke woorden van Wouter en haar ouders, bedankt! Zo mooi en sterk..ik bid voor jullie in deze verdrietige rouwperiode.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat was dit een bijzondere uitvaart, met mooie woorden van ouders en Wouter! Echt recht uit het hart naar het hart! Sterkte en alle kracht en liefde toegebeden!

  BeantwoordenVerwijderen