Follow by Email

donderdag 12 oktober 2017

Lieve allemaal,
Hier een berichtje van Wouter.

Na afgelopen vrijdag is ons leventje opnieuw in een enorme stroomversnelling gekomen. Geplande laatste wensen annuleren, nieuwe plannen maken omdat we nog veel minder tijd hebben dan eerst gedacht en verwacht.

Morgen (vrijdag) vertrekken we naar Groningen om samen met onze families een samenzijn te hebben in een mooie oude boerderij. Hier gaan we genieten maar ook zal dit een moeilijke tijd worden. Er klinkt door dit weekend heen toch een afscheid...

Esther's laatste wens is het presenteren van haar CD-album. Ze heeft de afgelopen dagen een aantal liedjes opgenomen in de studio. Liedjes met een verhaal, met een herinnering. Zo geeft ze iets mee aan ons, en aan de mensen om ons heen.
Omdat er zo ontzettend veel mensen zijn die ons volgen en steunen, maar we niet iedereen (meer) 1-op-1 kunnen spreken hebben we een plan bedacht. Hoe geef je alle mensen de gelegenheid om bij je laatste momenten te zijn en hoe deel je samen geluk en verdriet, maar geef je ook iets mee voor de toekomst? Natuurlijk door het geven van een afscheidsconcert!
En dat is exact wat we gaan doen. Op 19 oktober geven we een afscheidsconcert in de grote zaal van de schouwburg in Gouda waarbij Esther haar CD-album presenteert. Met hulp van onze vrienden/muzikanten laten we jullie graag een stukje meebeleven van passages uit ons leven. Esther zal haar verhaal vertellen en haar liedjes ten gehore brengen.

Kinderen zijn van harte welkom!
Ben jij er ook bij??

4 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heftig en tegelijk ook bijzonder! Ga ontzettend genieten die dag, hoe klote en dubbel t ook is.... Heel veel liefs, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik word er weer stil van als ik dit zo lees... Goede tijd met elkaar dit weekend en sterkte in alles (kan het wel blijven herhalen...) Ja, ik ben er donderdag bij. Hopelijk kunnen jullie daar, naast het verdriet, ook een beetje van genieten. Ik bid ervoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een verschrikkelijke oneerlijke strijd hebben jullie moeten voeren! De tranen biggelen over mijn wangen zal wel weinig zijn in verhouding tot die van jullie. Ik wilde naar het concert maar het mocht niet meer lukken. We een kracht en veel respect. Ik kende Esther niet en jou Wouter van uit de Paroussia. Ik wens jou en kids en opa's,oma's en verdere familie kennissen heel veel kracht en sterkte om deze zware last te moeten dragen. Lieve groet Yolanda van den Berg Danny en Ricardo Evers

  BeantwoordenVerwijderen